Vliegen naar Berlijn
Zoek jouw stedentrip naar Berlijn
Vliegen naar Berlijn - Berlijn.nl

Vliegen naar Berlijn

Ga vliegen naar Berlijn!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Boek direct leuke excursies

Vliegen naar Berlijn

Je kunt ook vliegen naar Berlijn. Een vliegreis Berlijn is de snelste manier om in Berlijn te komen, zeker tijdens een last minute Berlijn. In slechts 1,5 uur sta je op de luchthaven van Berlijn. Vliegen naar Berlijn kan richting twee luchthavens. Deze luchthavens liggen 30 kilometer van elkaar vandaan. Het is handig om te kijken wat de ligging van het hotel is voordat je bepaalt op welke luchthaven je vliegt. De luchthavens van Berlijn zijn relatief klein, waardoor je snel door de paspoortcontrole heen kunt gaan en je direct aan de gate staat.

Je kunt vliegen naar Berlijn en landen op luchthaven Berlijn-Tegel. Vanaf Tegel ben je in ongeveer een halfuurtje in het centrum van de stad. Voor de luchthaven vertrekken bussen die de luchthaven verbindt met het metronetwerk. Dan kun je meteen reizen naar je hotel Berlijn.

Je kunt ook vliegen naar Berlijn en landen op luchthaven Berlijn-Schönefeld. De luchthaven ligt 20 kilometer van de Alexanderplatz vandaan. In ruim een halfuur sta je vanaf Schönefeld in het centrum van Berlijn. Het centrum van Berlijn bereik je met het openbaar vervoer. Wil je al liever in het centrum starten? Kies dan voor een treinreis Berlijn.

Je kunt dus met gemak vliegen naar Berlijn. Zeker als je een korte stedentrip of weekend wilt maken is vliegen naar Berlijn een aanrader. Je bent weinig reistijd kwijt, waardoor je nog meer uit je dag in Berlijn kunt halen. Ook is vliegen naar Berlijn een zeer comfortabele manier van reizen. Je hoeft nergens op te letten tijdens je vliegreis Berlijn, want na ongeveer 1,5 uur ben je al geland op de luchthaven.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur