Stedentrip Berlijn
Zoek jouw stedentrip naar Berlijn
Stedentrips Berlijn - Berlijn.nl

Stedentrip Berlijn

Jouw stedentrip Berlijn begint hier!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Voordelige trein- en vliegreizen
Geen reserveringskosten
Boek direct leuke excursies

Stedentrip Berlijn

Een stedentrip Berlijn is altijd een goede keuze. In Berlijn komt historie en modern samen. Tijdens een stedentrip Berlijn kom je genoeg sporen van de Tweede Wereldoorlog tegen. Te beginnen bij de Berlijnse Muur. De Berlijnse Muur verdeelde Oost- en West-Berlijn. Na de val van de Berlijnse Muur is een stedentrip Berlijn flink toegenomen. Het toerisme groeide en er zijn veel leuke hotels in Berlijn gebouwd. Een hotel Berlijn is te vinden van luxe tot budget.

In plaats van een lange stedentrip Berlijn kun je ook een weekend Berlijn boeken. Berlijn staat vol met bezienswaardigheden die je graag wilt zien tijdens een stedentrip Berlijn. Je oog valt meteen op het Fernsehturm. Dit is de grote zilveren bol die boven alle gebouwen uitsteekt. Je kunt heerlijk eten in het Fersehturm en geniet meteen van het adembenemende uitzicht.

Een stedentrip Berlijn kan gecombineerd worden met het vliegen naar Berlijn of treinreis Berlijn. Vliegen naar Berlijn is snel. Je hebt keuze tussen twee luchthavens in Berlijn. Een treinreis Berlijn is flexibel en comfortabel. De trein brengt je meteen in het hart van het centrum. Vanaf dit station kun je diverse delen van de stad bereiken. Reis daarna meteen door naar je hotel Berlijn om een goede start te maken!

Een stedentrip Berlijn is compleet als je een aantal bezienswaardigheden gezien hebt. De Brandenburger Tor is een belangrijk onderdeel van de stad. Dit was de poort tussen Oost- en West Berlijn. De Brandenburger Tor staat symbool voor vrijheid.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Citytrip Berlijn

Een citytrip Berlijn is helemaal geslaagd als je hebt gewinkeld. Berlijn heeft namelijk een heel groot winkelaanbod. Tijdens je stedentrip Berlijn winkel je zeker op de Kurfürstendamm. De Kurfürstendamm is vanouds de winkelstraat van Berlijn. Hier zijn luxe boetiekjes, maar ook de internationale modemerken te vinden.

Door het indrukwekkende verleden is een stedentrip Berlijn perfect voor cultuurliefhebbers. Overal in de stad zijn monumenten te vinden die je daaraan herinneren. Een bekende bezienswaardigheid is het Holocaust Monument. De betonnen blokken staan symbool voor de Joden die omgekomen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Kortom, een stedentrip Berlijn biedt veel diverse activiteiten om te ondernemen. Van historie tot modern. Je kunt een stedentrip Berlijn ook op de fiets doorbrengen. Berlijn is namelijk een goede stad om te fietsen. In een korte tijd kan je veel van Berlijn zien, dit is ook geschikt voor een last minute Berlijn.