Treinreis Berlijn
Zoek jouw stedentrip naar Berlijn
Treinreis Berlijn - Berlijn.nl

Treinreis Berlijn

Vind hier jouw treinreis Berlijn

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Boek direct leuke excursies

Treinreis Berlijn

Een treinreis Berlijn is een snelle en comfortabele reis richting je stedentrip Berlijn. Tijdens de treinreis Berlijn ga je in een vogelvlucht door de Duitse natuur heen. De ontspannen treinreis Berlijn zorgt ook voor een milieuvriendelijke keuze om naar het hart van de stad te reizen. Een treireis is ook geschikt voor een weekend Berlijn.

Waarom een treinreis Berlijn? Er zijn meerdere redenen om een treinreis Berlijn te maken. Allereerst heeft een treinreis Berlijn een rechtstreekse verbinding naar het hart van het centrum. Je kunt flexibel reizen als je een treinreis Berlijn boekt, want je kunt zelf je opstapstation bepalen. De intercity rijdt een aantal keer per dag heen en weer, dus er zit altijd een perfecte tijd voor je bij. Aan boord van de trein zijn ook voldoende faciliteiten aanwezig. Er is een boordbistro aanwezig, maar je kunt ook gebruik maken van de elektriciteit. Er is zelfs ruimte voor grote bagage, waardoor je geen spullen thuis hoeft te laten met een treinreis Berlijn. Tot slot is een treinreis Berlijn heel ontspannen. Je hoeft geen rekening te houden met inchecken, paspoortcontroles of het wegen van je bagage.

Wanneer vertrekt je treinreis Berlijn? Er rijden dagelijks 6 intercitytreinen van Amsterdam naar Berlijn. Je kunt in Amsterdam opstappen, maar ook vanaf één van de tussenliggende stations. De treinreis Berlijn duurt ruim 6 uur. Tijdens de hele route stopt de trein op 17 tussenliggende stations. Er is ook altijd wel een last minute Berlijn.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Trein en hotel Berlijn

Trein en hotel Berlijn stel je zelf samen. Kies je ideale vertrektijden met de trein. Met de trein stap je uit in het hart van Berlijn. Een hotel Berlijn kun je vlakbij het aankomststation boeken, zodat je niet ver hoeft te reizen. Uiteraard kun je vanaf het aankomststation met het openbaar vervoer alle andere delen van Berlijn ook bereiken. Trein en hotel Berlijn zorgt ervoor dat je voldoende bagage mee kunt nemen naar je hotel. Voor een treinreis Berlijn maakt het niet uit hoeveel bagage je meeneemt naar je stedentrip. Liever geen treinreis Berlijn? Dan kun je ook vliegen naar Berlijn!