Zin in een weekendje Berlijn? Met de trein reis je comfortabel naar Berlijn! Je reist per InterCity die meerdere keren per dag rechtstreeks vanaf Amsterdam Centraal via onder andere Amersfoort en Hengelo naar Berlijn rijdt. Ook is je treinticket vanaf een station bij je in de buurt bij de prijs inbegrepen! Met de InterCity trein reis je comfortabel en gemakkelijk in ongeveer zes uur naar het centrum van Berlijn.

Speciale aanbieding: nu tijdelijk € 40 korting per persoon op een treinreis naar Berlijn!

De intercity waarmee je voor een stedentrip naar Berlijn reist is van alle gemakken voorzien. Je kunt in het buffetrijtuig terecht voor heerlijke snacks, broodjes, salades en drankjes. Je reist standaard in de tweedeklas van de trein, maar je kunt ook kiezen voor meer comfort en tegen bijbetaling eersteklas boeken. Je hebt dan meer beenruimte en bredere fauteils, waardoor je nog meer ontspannen in hartje Berlijn arriveert.

Bij aankomst in Berlijn stap je uit op station Hauptbahnhof, middenn het centrum van de stad. Je kunt kiezen voor een hotel op loopafstand van het station of per metro of taxi verder reizen naar het hotel van je keuze. Je stedentrip per trein naar Berlijn begint ontspannen per intercity.

Maak hieronder je selectie en begin jouw treinreis naar Berlijn!

Lees meer

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur