Last minute Berlijn
Zoek jouw stedentrip naar Berlijn
Last minute Berlijn - Berlijn.nl

Last minute Berlijn

Vind jouw last minute Berlijn!

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Boek direct leuke excursies

Last minute Berlijn

Ben je aan het zoeken naar een last minute Berlijn? Met GaSamen Stedentrips kun je goedkoop naar Berlijn. Tijdens je last minute Berlijn moet je in ieder geval langs de Brandenburger Tor geweest zijn. Ooit is de Brandenburger Tor gebouwd als stadspoort tussen Oost- en West-Berlijn. Sinds de Berlijnse Muur is gevallen stat de Brandenburger Tor symbool voor de vrijheid.

Bij een last minute hoort een goed hotel Berlijn gecombineerd met een vliegreis of treinreis. Met de trein kom je midden in het centrum van Berijn aan. Wanneer je gaat vliegen naar Berlijn kom je buiten de stad aan. Met het openbaar vervoer netwerk van de stad kun je vrijwel alle delen bereiken.

Zodra je de stad binnenkomt tijdens een last minute Berlijn zie je meteen de Fernsehturm. Hét beeld merk van een stedentrip Berlijn. Dit is de hoge toren die eerst diende als televisietoren. De Fernsehturm stond voor DDR symbool voor hoe modern ze waren. Vanaf de Fernsehturm heb je een fantastische uitzicht tijdens een last minute Berlijn.

De Reichstag moet je zeker bezoeken tijdens een last minute Berlijn. Het Duitse parlement is nog steeds in de Reichstag gevestigd. Moderne architectuur komt samen met dit historische gebouw. Je moet tijdens een last minute Berlijn zeker een bezoek gebracht hebben in de glazen koepel. Vanaf hier heb je ook een adembenemend uitzicht over Berlijn.

Tijdens het boeken van een last minute Berlijn wil je natuurlijk wel wat mee krijgen van de geschiedenis. Of je nu een weekend Berlijn of een lange stedentrip maakt, de geschiedenis van deze stad is interessant. De Tweede Wereldoorlog heeft namelijk duidelijk haar sporen achter gelaten. Het Holocaust Monument, met meer dan 2.700 betonnen blokken, staan symbool voor de omgekomen Joden. Ook de Berlijnse Muur is een historisch aandenken dat een bezichtiging waard is tijdens een last minute Berlijn.

Wanneer je flaneert door de winkelstraten dan is je last minute Berlijn compleet. Er zijn genoeg winkelstraten waar shopliefhebbers zich kunnen uitleven. De meest bekende winkelstraat is de Kurfürstendamm. In de Kurfürstendamm zijn de luxe boetiekjes, maar zijn ook de goedkopere internationale merken te vinden. Het veelzijdige aanbod van de Kurfürstendamm maakt je last minute Berlijn compleet.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur