Hotel Jurine Berlin Mitte ★★★++

vanaf€ 58p.p.

Verschillende reismogelijkheden

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis WiFi
  • Gratis nachten
  • Comfortabele kamers
  • Inclusief ontbijt

Hotel Jurine Berlin Mitte

Uitstekend hotel met zeer persoonlijke service. In het verleden is Hotel Jurine Berlin Mitte verkozen tot het meest vriendelijke hotel van Berlijn. De van origine Franse eigenaar Gérard Jurine en zijn vrouw Sabine zijn altijd in de buurt. Beslist één van de betere 3 sterren hotels van Berlijn.

Ligging
Op de grens van Mitte, het nieuwe historische hart van de stad, en Prenzlauer Berg. Op ongeveer 5 minuten loopafstand van de Kollwitzplatz en de Kastanienallee, een historische, trendy buurt met veel bars, restaurants, terrasjes en boetiekjes. Metrostation Senefelderplatz (U2) is gelegen op ca. 250 m.

Faciliteiten
Receptie met kluisjes, lift, kleine bar, ontbijtrestaurant met serre en terras. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers
Zeer verzorgd ingericht met televisie, radio, telefoon en gratis internetaansluiting. Badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Bijzonderheden
Inclusief ontbijtbuffet. Garage, ca. € 13 per dag, vooraf te reserveren o.v.v. autotype.

Berlijn

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend en zó groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend. Het uitgebreide aanbod van winkels, moderne architectonische hoogstandjes, een wereldkeuken, de hipste clubs en mooiste parken maken Berlijn tot een onvermoeibare metropool. Beleef het met Berlijn.nl!

Indien u per eigen auto reist dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen, bevoegde organisaties als TUV/DEKRA.

De stickers (of Umweltplakette) zijn ook in Nederland verkrijgbaar, maar dan worden er wel extra kosten in rekening gebracht. De prijzen zijn ca. € 12,50 tot € 19 en u kunt hiervoor o.a. terecht bij:

Plattegrond

Toon legenda