Berlin Mark Hotel

Verschillende reismogelijkheden

vanaf44p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • 3e nacht gratis
  • Gratis WiFi
  • Gratis nachten
  • Midden in het centrum
  • Uitstekend ontbijt

Berlin Mark Hotel

Als je een hotel met een goede ligging zoekt, dan is Hotel Berlin Mark een goede mogelijkheid. Dit comfortabele hotel ligt in een zijstraat van de Kurfurstendamm, op enkele minuutjes wandelen van de Gedachtniskirche en warenhuis KaDeWe. Ook naar een restaurantje hoef je niet lang te zoeken.

Ligging
Uitstekend gelegen in het centrum om de hoek van de levendige Kurfürstendamm. Metro: Kurfürstendamm (U1 en U9) op ca. 500 m. en metrostation Uhlandstrasse (U1) op ca. 300m.

Faciliteiten
Receptie met kluisjes, lounge, lift, sushibar, ontbijtruimte en restaurant. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers
Netjes ingericht met douche, toilet, haardroger, telefoon, radio, televisie, minibar en airconditioning.

Bijzonderheden
Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Garage, ca. € 12,50 per dag. Indien u per auto reist is een milieusticker vereist; deze koopt u eenvoudig via Milieusticker Duitsland

Berlijn

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend en zó groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend. Het uitgebreide aanbod van winkels, moderne architectonische hoogstandjes, een wereldkeuken, de hipste clubs en mooiste parken maken Berlijn tot een onvermoeibare metropool. Beleef Berlijn met GaSamen stedentrips! Een stedentrip naar Berlijn is een fantastische ervaring. In geen enkele andere Europese stad is het contrast tussen het verleden en heden zo indrukwekkend als in de Duitse hoofdstad. Berlijn biedt een uitgebreid aanbod winkels, prachtige parken en moderne architectuur. GaSamen biedt stedentrips naar Berlijn aan inclusief vliegreis met hotel, per treinreis en busreizen met Nederlandse reisleiding. En natuurlijk is het ook mogelijk met eigen vervoer te reizen en alleen een hotel in Berlijn te boeken.

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen zoals TUV en DEKRA.

U kunt ook eenvoudig hier uw milieusticker bestellen.

Plattegrond

Toon legenda

Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

4 nachten boeken is 3 nachten betalen.

Geldig
20 mei. 2018t/m 29 jun. 2018
5 jul. 2018t/m 26 aug. 2018
5 sep. 2018t/m 13 sep. 2018
21 sep. 2018t/m 5 okt. 2018
2 nov. 2018t/m 26 dec. 2018