Azimut Hotel Berlin Kurfürstendamm

Verschillende reismogelijkheden

vanaf29p.p.

Waarom anderen kiezen voor dit hotel

  • Gratis nachten
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Azimut Hotel Berlin Kurfürstendamm

Het karakteristieke middenklasse Azimut Hotel Berlin Kurfürstendamm midden in het centrum van Berlijn.

Ligging
Azimut Hotel Berlin Kurfuerstendamm is gelegen midden in het centrum van Berlijn op de hoek van de Kurfürstendamm en de Joachimstaler Strasse, tegenover de bekende warenhuizen Wertheim en Karstadt. In de omgeving bevindt zich het populaire winkelgedeelte van de Ku'damm. Metrostation Kurfürstendamm direct voor het hotel (U1 en U9).

Faciliteiten
Receptie (met gratis kluisjes), lift, lounge, gezellige bar, ontbijtruimte en gratis internetaansluiting in de lounge (beperkt aantal MB's).

Kamers
Alle voorzien van bad of douche, toilet, tv, radio, telefoon en minibar. In verband met de historische bouwstijl verschillen de kamers onderling van grootte en inrichting.

Bijzonderheden
Openbare parkeergarage op ca. 300 m (ca. € 13 per dag). Citytax ter plaatste te betalen, ca. € 3,45 per persoon per dag. Indien u per auto reist is een milieusticker vereist; deze koopt u eenvoudig via Milieusticker Duitsland

Berlijn

In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend en zó groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend. Het uitgebreide aanbod van winkels, moderne architectonische hoogstandjes, een wereldkeuken, de hipste clubs en mooiste parken maken Berlijn tot een onvermoeibare metropool. Beleef Berlijn met GaSamen stedentrips! Een stedentrip naar Berlijn is een fantastische ervaring. In geen enkele andere Europese stad is het contrast tussen het verleden en heden zo indrukwekkend als in de Duitse hoofdstad. Berlijn biedt een uitgebreid aanbod winkels, prachtige parken en moderne architectuur. GaSamen biedt stedentrips naar Berlijn aan inclusief vliegreis met hotel, per treinreis en busreizen met Nederlandse reisleiding. En natuurlijk is het ook mogelijk met eigen vervoer te reizen en alleen een hotel in Berlijn te boeken.

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen zoals TUV en DEKRA.

U kunt ook eenvoudig hier uw milieusticker bestellen.

Boek direct uw parkeerplaats voor de beste prijs. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats en hoeft u niet meer te zoeken. Een ontspannen start van uw stedentrip!

Plattegrond

Toon legenda

Aanbiedingen en eventuele combineerbaarheid daarvan zijn reeds in het prijsoverzicht verwerkt.

Vroegboekkorting

Bij boeking t/m 42 dagen voor vertrek 10% korting over accommodatieprijs.

Geldig
1 apr. 2018t/m 16 apr. 2018
20 apr. 2018t/m 14 mei. 2018
20 mei. 2018t/m 26 aug. 2018
30 sep. 2018t/m 30 dec. 2018
2 jan. 2019t/m 3 feb. 2019
8 feb. 2019t/m 4 mrt. 2019
9 mrt. 2019t/m 31 mrt. 2019

Gratis nacht

3 nachten boeken is 2 nachten betalen bij verblijf inclusief zondagnacht.

Geldig
2 jan. 2018t/m 31 mrt. 2018